Zangworkshop


Bekijk hier een filmpje over onze repetitie:

Klik hier als het filmpje niet goed werkt!


Meer informatie

Hou je van samen zingen en optreden?

De Schola Cantorum van de Sint-Jan in ’s-Hertogenbosch is een koor met een rijke traditie, waar sinds tijden kinderen met veel plezier musiceren en een goede muzikale vorming krijgen.

Muzikale ontwikkeling en plezier in zingen!

Regelmatig verschijnen er in de pers artikelen dat muziek maken en vooral zingen zo goed zijn voor de ontwikkeling en het leerproces van kinderen. Met een koorinstituut als de Schola Cantorum ‘om de hoek’ hebben veel kinderen de kans om op een hoog niveau te musiceren in de prachtige Sint-Janskathedraal. Naast het zingen biedt de Schola Cantorum de kinderen ook de nodige ontspanning door het ondernemen van leuke activiteiten, zoals sport, het jaarlijkse kamp, spelmiddagen, enzovoorts.

Wat biedt de Schola?

Als lid van de Schola Cantorum ontvangt uw kind:
1) een goede en gedegen muzikale opleiding
2) diverse diploma’s, waaronder als eerste het officieel erkende diploma Algemene Muzikale Vorming.

De zangworkshop

De zangworkshop wordt georganiseerd voor kinderen uit groep 3, 4 en 5. Tijdens de workshop wordt met spelletjes gekeken of de stem van de kinderen voldoende zuiver is en of zij genoeg ritmegevoel hebben. De zangworkshop vindt in het repetitielokaal van de Schola Cantorum plaats, achter de Sint-Jan. Deelname hieraan verplicht u tot niets en er zijn geen kosten aan verbonden. Na deze workshop nodigen wij u en uw kind uit voor een informatiebijeenkomst. Tijdens deze bijeenkomst geven wij informatie over het koor, de zangopleiding die wordt geboden en de overige zaken.

Mocht u nog vragen hebben over de Schola Cantorum of de workshop dan kunt u mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of contact opnemen met Coen Swinkels, telefoon (06) 24 24 86 71.