Welkom bij de Schola Cantorum!

Welkom op de website van de Schola Cantorum 's-Hertogenbosch! Of je nou lid bent van ons koor, (iemand van) het koor goed kent of pas een enkele keer van ons gehoord hebt, op deze website kun je alle informatie vinden die je zoekt.

De Schola Cantorum is het koor dat onlosmakelijk verbonden is met de Kathedrale Basiliek van Sint-Jan in 's-Hertogenbosch, een van de meest bekende en mooie kerkgebouwen van heel Nederland. Hiervan getuigen de drukbezochte liturgievieringen in de meimaand en daarbuiten, de tentoonstellingen en de vele koor- en orgelconcerten. Vanzelfsprekend mag in zo'n kerk een goed koor niet ontbreken. De Schola Cantorum maakt van de Sint-Jan al eeuwenlang een muzikaal monument. We zeggen zelf altijd dat ons koor een moderne club in een klassieke omgeving is, waar de focus ligt op hoge kwaliteit en waarbij een goede en gezellige sfeer hoog in het vaandel staat.

Op deze site vind je een overzicht van wie we zijn, waar onze activiteiten zoal uit bestaan en natuurlijk hoe je lid kunt worden. Als je toch niet kunt vinden wat je zoekt, kun je altijd contact opnemen met de gewenste persoon door gebruik te maken van de gegevens die op de contactpagina te vinden zijn. Veel plezier!

Snel naar:


Programma


Lid worden?


CD's


Schola op Facebook